Kõrgete sihtidega Cretu jätkab koondise eesotsas

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpallimeeskonna peatreener Gheorghe Cretu.
Võrkpallimeeskonna peatreener Gheorghe Cretu. Foto: Joosep Martinson

Eelmisel aastal Eesti Euroopa meistrivõistlustel 11. kohale ja Euroopa liigas finaalturniirile tüürinud Gheorghe Crețu jätkab võrkpallikoondise peatreenerina ka tulevas valiktsüklis, 2017. aasta lõpuni.

Hetkel Poola meistriliigas Lubini Cuprumi klubi juhendajana tegutsev Cretu ütles, et eesmärk on mängijate jätkuv areng ja pääs Maailmaliigasse ning EMile. «Tahan nende poistega veel koos uusi eesmärke püüda. Eesti alaliit suutis luua korralikud tingimused ja mul on rõõm jätkata. Küsisin ka kõikidelt mängijatelt, kas nad soovivad minu jätkamist,» sõnas ta.

Algaval koondiseaastal on rahvusmeeskonnal kaks suurt eesmärki: võita juunis ja juuli alguses toimuv Euroopa liiga ning jõuda 2017. aasta Euroopa meistrivõistluste finaalturniirile. «Euroopa liigas tahame esmalt jõuda final four’i ja seejärel ka liiga võita, mis tagaks meile järgmiseks aastaks pääsu Maailmaliigasse. Aasta pärast Poolas toimuv EM-finaalturniir saab olema tohutu show ja kõik me tahame sellest osa saada,» ütles Crețu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles