Keskerakonnas jätkub võitlus Tartu piirkonna pärast (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aadu Must
Aadu Must Foto: Sander Ilvest

Keskerakonnas jätkub kulissidetagune võitlus Tartu piirkonna juhi koha pärast. Veebruaris võeti Oudekki Loone soovitusel Läänemaa piirkonna kaudu Keskerakonda uusi liikmeid, kes lasid end seejärel üle kanda Tartu piirkonda, et kukutada Aadu Must ja panna tema asemele piirkonna juhiks Loone. Sellest vangerdusest kirjutas laupäevane Lääne maakonna leht Lääne Elu.

Keskerakonna Tartu piirkonna juhi kohale kandideerivad endiselt riigikogu liige Oudekki Loone ja Tartu piirkonna senine juht Aadu Must. Veebruaris enne Tartu piirkonna aastakonverentsi võeti Keskerakonna Läänemaa piirkonda vastu neli tartlast, kes lasid end kohe Tartu piirkonda üle kanda.

Üks soovitajaist oli Musta vastaskandidaat Tartu piirkonna juhi kohale, Oudekki Loone. Loone ütles, et tema poole pöördusid inimesed, kes tahtsid parteisse astuda, kuid ei usaldanud Aadu Musta. «Nad kartsid, et võib-olla Aadu Must ei taha neid võtta või venitab nende vastuvõtmisega väga kaua aega,» väitis Loone.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles