Chuck Norris avaldas McCainile ja Palinile toetust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chuck Norris
Chuck Norris Foto: AP / Scanpix

USA vabariiklaste presidendikandidaadid John McCain ja Sarah Palin said endale veel ühe staartoetaja – märulimees Chuck Norris kavatseb teha omalt poolt kõik, et Valges Majas jätkuks vabariiklaste võim.


Samal ajal, kui paljud staarid on teatanud, et kavatsevad eelseisvatel valimistel hääletada demokraatide poolt, toetab Norris opositsiooni, teatab WENN.

«Mina valiksin John McCaini ja Sarah Palini poolt peamiselt sellepärast, et minu arvates oleks Sarah hea president, kuna ta ei kannata mingit jama ning tal on palju rohkem kogemusi kui Barack Obamal,» ütles Chuck Norris, kes soovitas Obama pooldajatel vaadata mehe sarmikast isikust kaugemale.

«Mulle meeldib ta iseloom ja ta on väga karismaatiline kutt. Ma arvan, et ta on kogu riigi südames, aga ma leian, et ta on valel teel. Ja oma vale suuna tõttu juhib ta meid kõiki väga sügavasse kuristikku, kui ta võimule pääseb.»


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles