Õige toit annab kehale löögivalmiduse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mirkko Moisar.
Mirkko Moisar. Foto: Jaanus Lensment

Profipoksija Mirkko Moisar ei võrdle end teiste meestega, kuigi võiks sellest võrdlusest ainult rõõmu tunda. Iseasi, kui mõni kaunis neiu talle tunnustavaid sõnu ütleb.

Viie päevaga seitse kilo vähemaks. 77 kilolt 70 peale. Noist viimased kolm kilo tuleb kaotada viimase ööpäeva jooksul. Nii peab oma keha piitsutama 26-aastane Mirkko Moisar, võitlussarja Xplosion promootor, enne kui profipoksijana ise ringi astub.

«See on päris jõhker protseduur,» tunnistab ta.

Aga Moisar on harjunud oma keha töötlema, juba üheksandast eluaastast saadik, kui läks jalgpallitrenni. Ta oli koolipoisina Eesti paremaid mängijaid, tuli FC Floraga isegi Skandinaavia noortemeistriks, aga siis vahetas jalgpalli poksi vastu. Sest poksitrennid toimusid kodule lähemal.

Nüüdseks on ta pidanud profina viis matši ja võitnud neist neli. Taipoksijana on tema kontol sajast võitlusest võite ligi kaheksakümmend.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles