Eesti kusipall pääses maailmakaardile!

, spordikommentaator
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helar-Säärits Kuusk-Kepp
spordikommentaator
Helar-Säärits Kuusk-Kepp spordikommentaator Foto: Erakogu

Nagu omal ajal vaimustas spordisõpru Martin Müürsepa tähelend euroliigas või Michael Jordani edu kodumeeskonnas, nii on tänavu kevadel kahtluseta kogu spordimaailma pilgud suunatud Eesti kõige kõrgemal tasemel tegutseva kusipalluri Roman Köha poole, kelle hiilgav kubemepalling ja kõver paremsirge seljatasid pingelises heitluses Meistrite Liiga veerandfinaalis Paradubice Prügikolli 20:18 ja tõid Köha kodumeeskonna Paide Peded maailma esikolmekümneviisikusse!

 Selle tõestuseks oli ka pühapäevane ajalooline mäng Rakvere Tolerastiga, mida kandis üle telekanal Alo TV ning kus Peded murdsid maailma spordiüldsuse pilgu all Tolerasti kaitse seljatades neid mehiselt 20:11, ning muidugi eelmisel nädalal maailma spordiüldsust vapustanud murranguline heitlus Kehra Joodikutega, kus Pedede küljeservija Nurmi Hanuri sai ühtlasi väljaku äärepeal käe valgeks tihedas punnseisus Bukaresti Sauna pallipoistega 1:0!

Eesti kusipall on jätkanud vaimustavas tõusujoones, mida tõestas ka Sloveenia meistrivõistluste anaalgrupi järjekordne võit, kus RD Vändagängster näitas koduväljakul üleolekut Ribrinica Petuhhist seljatades teda 12:5.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles