Reidi tee valmib igal juhul tähtajaks

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadrioru elanikke esindav Tuuli Roosma kutsus abilinnapea Taavi Aasa mereäärsesse piknikulauda, kuid Aas keeldus nii piknikupidamisest kui ka
Reidi tee projekti peatamisest.
Kadrioru elanikke esindav Tuuli Roosma kutsus abilinnapea Taavi Aasa mereäärsesse piknikulauda, kuid Aas keeldus nii piknikupidamisest kui ka Reidi tee projekti peatamisest. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna linnapea ülesandeid täitev abilinnapea Taavi Aas ütles eile kohtumisel linnakodanikega, et kõiki Reidi tee ehitust puudutavaid ettepanekuid arutatakse ja võimaluse korral nendega ka arvestatakse, kuid euroraha eest rajatav tee saab valmis tähtajaks ja seda ei muudeta.

Kadrioru piirkonda kavandatava Reidi tee vastased eesotsas Tuuli Roosmaga kutsusid abilinnapea Taavi Aasa eile Russalka juurde piknikule, et vabas õhkkonnas teada saada, kas ja kuidas kavatseb linnavõim arvestada arvukate ettepanekutega, mida inimesed on Reidi tee kohta esitanud.

Aas ja Tallinna kommunaalameti juhataja asetäitja Reio Vesiallik kinnitasid inimestele, et kõik nende ettepanekud on tabelisse sisestatud ja nendega töötatakse. Sealsamas mererannas esitati abilinnapeale varemgi korduvalt kõlanud ettepanek Reidi tee projekt seisma panna ja teha kõigepealt põhjalikud uuringud. Sellele vastas Aas resoluutselt «ei». «Me oleme valmis kõiki ettepanekuid arutama ja võimalusel ka arvestame nendega, aga Reidi tee peab ette nähtud ajaks valmis olema,» ütles Aas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles