Priit Pärn jätkab võitlust oma osakonna eest

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Pärn.
Priit Pärn. Foto: Toomas Huik

Eesti Kunstiakadeemia (EKA) animatsiooniosakonna professori Priit Pärna oleks võinud päevapealt ametist vabastada tema tudengitele saadetud kirjas peegelduva ebalojaalsuse tõttu, kirjutas Eesti Ekspress. Pärna sõnul on see vaid üks süüdistus, mille abil taheti temast lahti saada.

Oma üliõpilastele saadetud ingliskeelses kirjas kirjeldas Pärn, kuidas EKA ei hinda tema tööd ning ta on alustanud läbirääkimisi Tallinna Ülikooli Balti Filmi- ja Meediakooliga (BFM), et animatsiooniosakond sinna üle kolida.

Pärn rääkis Postimehele, et kirjutas kirja tudengitele siis, kui sai teada, et kuulutati välja uued valimised vabade kunstide animatsiooniosakonna juhataja ja professori leidmiseks. «Siis ma sain aru, et on mängitud mingeid mänge ja koos abikaasaga (Olga Pärn – toim) otsustasime EKAst ära minna,» ütles Pärn, kes valiti 2014. aastal viieks aastaks nimetatud osakonna juhiks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles