Lauluväljaku arendamiseks luuakse erikomisjon

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauluväljak.
Lauluväljak. Foto: Toomas Huik

Tallinna linnavalitsus moodustab lauluväljaku ala arendamiseks ajutise komisjoni.

«Ajutise komisjoni loomine tuleneb vajadusest teha Tallinna lauluväljaku alale parimal viisil sihipärase kasutamise tagamiseks osalistega tõhusat koostööd,» ütles linnapea ülesannetes abilinnapea Taavi Aas. «Linnavalitsuse ajutine komisjon moodustatakse Tallinna lauluväljakuga seotud vajalike arendustegevuste kaardistamiseks ja strateegia väljatöötamiseks. Komisjon esitab hiljemalt 14. detsembriks 2016 linnavalitsusele ettepanekud ja esmase tegevuskava Tallinna lauluväljakuga seotud arendustegevuste osas.»

Komisjoni tööd hakkab korraldama kultuuriamet, komisjoni esimeheks kinnitatakse abilinnapea Mihhail Kõlvart ning liikmeteks kultuuriameti juhataja Aini Härm, linnaplaneerimise ameti juhataja Anu Hallik-Jürgenstein, kommunaalameti juhataja Ain Valdmann, transpordiameti juhataja Andres Harjo, sihtasutuse Tallinna Lauluväljak juhatuse liige Riho Rõõmus ja haldusjuht Taivo Sau, osalema kutsutakse kultuuriministeeriumi rahvakultuurinõunik Eino Pedanik, Eesti Laulu- ja Tantsupeo Sihtasutuse juhatuse liige Aet Maatee ning Eesti Kooriühingu esimees Raul Talmar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles