Katusel turnides kukkunud noormees vajab endiselt intensiivravi

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader roofingu õnnetuse videost.
Kaader roofingu õnnetuse videost. Foto: Kuvatõmmis

Tallinnas Kristiine linnaosas kümme päeva tagasi noorte seas populaarset roofingut harrastanud ehk katusel turninud noormees lebab jätkuvalt Põhja-Eesti regionaalhaigla (PERH) intensiivraviosakonnas.

PERHi pressiesindaja kinnitusel viibib 19-aastane noormees nende haiglas ja vajab intensiivravi. Tema seisundit haigla rohkem ei täpsustanud.

10. juulil pärast kella 20 sai politsei teate, et Tallinnas Kristiines on juhtunud raske õnnetus. Juhusliku möödakäija teatel lebas maas teadvuseta mees. Kiirabi viis üliraskes seisus 19-aastase noormehe haiglasse.

Põhja prefektuuri vanemkorrakaitseametniku Kristel-Liis Kaunismaa ütles ERRi uudisteportaalile, et noored harrastasid õnnetuse hetkel roofingut. «Viimasel ajal on sagenenud teated noorukitest, kes ronivad kõrgetele hoonetele, teevad selfiesid või kaaslastest pilte ja videoid ning laevad neid üles sotsiaalmeediasse,» selgitas Kaunismaa uue ohtliku vabaajategevuse tagamaid.

Kuigi antud juhtumi puhul oli hoone omanik teinud endast kõik oleneva, et takistada territooriumile sisenemist, leidsid noored ikka viisi, kuidas hoone katusele jõuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles