Turvaülem: Viljandi Folgi publik muutub iga aastaga üha paremaks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Publik kuulamas vene naisansamblit Folkbeat. Folk 2016.

VALDO OTS/SAKALA
Publik kuulamas vene naisansamblit Folkbeat. Folk 2016. VALDO OTS/SAKALA Foto: VALDO OTS/Sakala

Viljandi pärimusmuusika festivali turvajuhi Kristjan Saariku sõnul on heakorra seisukohast põhjust tänavuse festivaliga rahul olla, sest Folgi publik muutub iga aastaga järjest paremaks.

«Iseenesest on hästi läinud. Suuremaid vahejuhtumeid ei ole olnud ja meie poolt on väga hea tagasiside Folgi publikule,» ütles Saarik BNSile.

«Järjest paremaks läheb, selles suhtes, et see pärimeeter, mis on tekitatud, töötab järjest rohkem selles suunas, et publik, kes siia tuleb, on selgelt folgipublik. Pigem nad naudivad kontserti ja melu. Selles suhtes on see publik õiges kohas ja õiges ajahetkes.»

Üksikud ette tulnud vahejuhtumid on Saariku sõnul kergekaalulised.

«On soovitud üle pärimeetriaedade territooriumile tulla, teatud väikestel juhtudel on olnud liigset alkoholitarbimist,» rääkis Saarik.

«Ja on olnud ka väikseid kaklusi või pigem tõuklemisi, mis on kiirelt ära lõpetatud. Midagi suuremat ei olegi olnud.»

«Ääretult hea meel on öelda, et Folgi publik on käitunud väga hästi ja ma kiidaks seda publikut – nad kuulavad sõna ja samas annavad infot, kui midagi on, nii et kahepoolne koostöö on väga positiivne olnud,» märkis Saarik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles