Esimeses voorus põrujaks osutus Rõivas (18)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eiki Nestor.
Eiki Nestor. Foto: SCANPIX

Kui kaks võimuerakonda saavad tänaseks siiski üle pettumusest ja šokist, et veel eile hommikul nii raudkindlaks kokkulepitud hääled ei pidanud, on võimalus, et Reformierakonna auesimees Siim Kallas jõuab kolmandasse vooru ja seega ka otseteed valimiskokku.

Juhul kui ei juhtu seda, mida riigikogu koridorides eile üsna kõva häälega räägiti  et kõik Mailis Repsile antud hääled ei pruugi siiski pidada ja kolmandas voorus võivad Keskerakonnast hääled Siim Kallasele minna. Sel juhul ollakse presidendi äravalimisele riigikogus üsna lähedal.

Eile keskpäeval loiult alanud ja nii ettearvatavate tulemustega valimisteks peetud riigipea esimene valimiste voor lõi Toompea lossi pärast hääletust hoopis teisel temperatuuril kihama. Kes reetis Eiki Nestori? Reformierakond? Aga kas ainult? On sotsiaaldemokraat Nestoril paar vastast ka tema enese fraktsioonis?

Kommentaarid (18)
Copy
Tagasi üles