Rõivas: tuleb ära oodata erakonna ühine otsus

Joosep Värk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna juhatuse koosolek pärast presidendivalimiste viimast vooru riigikogus.
Reformierakonna juhatuse koosolek pärast presidendivalimiste viimast vooru riigikogus. Foto: Sander Ilvest

Peaminister ja Reformierakonna esimees Taavi Rõivas ütles eile enne erakonna juhatuse laiendatud koosseisu koosolekut, et otsus valimiskogu kandidaadi suhtes tuleb pigem varem kui hiljem. Kas seda otsustatakse just sellel koosolekul, ta öelda ei soovinud.

Rõivase sõnul ei saa ta ainuisikuliselt öelda, milline kandidaat saab erakonna toetuse valimiskogus. «Kui ma seda ütleksin, siis ei oleks ju koosolekul mingit mõtet. Ma ei saa seda öelda, sest meil on plaanis seda juhatuse liikmetega arutada,» ütles ta.

«See otsus tuleb pigem varem kui hiljem,» vastas Rõivas küsimusele, millal otsus langetatakse. Reformierakonna presidendikandidaat ütles eile pärast riigipeavalimiste riigikogu kolmandat vooru, et tema toetab Rõivast ning Rõivas toetab teda. Oravapartei esimees kinnitas, et on Siim Kallast toetanud juba 20 aastat, kuid lisas, et valimiskogus kandideerimist silmas pidades tuleb ära oodata siiski erakonna ühine otsus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles