Eestlased tegidki supermuuseumi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõel läbi soome-ugri rahvaste näituse seisavad selle loojad Anne Määrmann (vasakult), Ken Ruut ja Jan Graps arhitektibüroost JanKen Wisespace. Neid aitas Velveti agentuur. Valged kujundid on kalad.
Jõel läbi soome-ugri rahvaste näituse seisavad selle loojad Anne Määrmann (vasakult), Ken Ruut ja Jan Graps arhitektibüroost JanKen Wisespace. Neid aitas Velveti agentuur. Valged kujundid on kalad. Foto: Margus Ansu

Tartus avatud Eesti Rahva Muuseumis on Eesti arhitektid, insenerid ja teised oma ala profid loonud tehnoloogia viimase sõna järgi väljapanekud, mis kinnitavad: pole asju, millega meie inimesed hakkama ei saa.

Samasuguse endastmõistetavusega, nagu mõni mees teeb hommikul võileiba – ja ema tervele perele putru –, teatab Taavi Tulev, nii et silmgi ei pilgu: «See on maailma suurim heliinstallatsioon.»

Niisuguse pretensioonika avalduse peale ajaks igaüks Eestis silmad suureks. Ja küsiks: ilma naljata või?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles