Tallinn lubab avalikustada täpsustatud linnaeelarve veel sel kuul

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar linnaeelarvet tutvustamas.
Edgar Savisaar linnaeelarvet tutvustamas. Foto: Peeter Langovits

Täpsustatud eelarve, kus on lahti kirjutatud tulu- ja kuluallikad ning investeeringute jaotus, esitatakse Tallinna linnavolikogule juba sel kuul.


Nii lubas linnapea Edgar Savisaar oma vastuses endise koalitsioonipartneri, nüüdse opositsionääri Jaak Juske arupärimisele.

«Linnavalitsus on käesoleva aasta algusest alates tegelenud 2011. aasta lisaeelarve projekti koostamise ja menetlemisega. Linna 2011. aasta eelarve lisas «Investeerimistegevuse eelarve» muudeks investeerimisprojektideks ettenähtud koondsumma jaotuse ning ka esmavajalikud täpsustused ning ümberpaigutused linna kuludes ja tuludes, sealhulgas linnavolikogu 2. detsembri 2010 otsuse nr 276 täitmiseks on linnavalitsusel kavas esitada volikogule juba käesoleva aasta veebruaris,» lubas Savisaar arupärimisele vastates.

Mainitud otsusega nr 276 võeti möödunud aasta lõpus vastu Tallinna teine abipakett, mille tegevuste elluviimiseks on käesoleval aastal ette nähtud 15 272 475 eurot. Kulude täpset jaotust otsuses ei ole.

Juske ütles tänasel volikogu istungil, et tema teada volikogu veeruaris pärast tänast enam ei kogune ning seetõttu on raske linnapea lubadust uskuda. Tallinna volikogu istungid toimuvad üle nädala neljapäeviti. Seega langeb järgmise istungi päev kokku vabariigi aastapäevaga.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles