Kas Ott Sepp ajas oma uue huumorikavaga publiku naerma?

Heili Sibrits
, kultuuritoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Sepp tuleb lavale uue stand-up komöödiaga “Suur Rõõm Väikestest Asjadest”
Ott Sepp tuleb lavale uue stand-up komöödiaga “Suur Rõõm Väikestest Asjadest” Foto: Peeter Paaver

Jah, seda ta tegi. Ott Sepa uus huumorikava «Suur rõõm väikestest asjadest» on kohati terav ja ootamatu, ennekõike ennustuslik, ent siiski naljakas. Päevakajaliste presidendinaljade ja kohustuslikele «küll eestlane on ikka nõme»-teemade kõrval ei puudu noku- ja pedenaljad ehk huumorit leidub igale maitsele.

Sepp suudab jätta mulje, nagu räägiks ta laval iseenda mõtetest ja tunnetest. Intiimsus, isegi kui see on vaid näiline, muudab «Suure rõõmu väikestest asjadest» eriliseks, andes isegi kulunud teemadel tehtud naljadele (ootamatu erektsioon, õnnelikule paarile sünnib laps, alkoholism jne) väärtust juurde.

Isiklikkuse rõhutamiseks võinuks Sepp mängida tempodega ja olla rohkem kontaktis kuulajate-vaatajatega. Von Krahli teatris toimunud esietendusel tulistas Sepp teksti kui kuulipildujast, pause tegi vaid selleks, et korraks kurku kasta kuuma tee või veega. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles