Rapla näitas Tarvale koha kätte

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thomas van der Mars (palliga).
Thomas van der Mars (palliga). Foto: Liis Treimann

KORVPALL. Eesti meistriliigas näitas võimu Rapla Avis, kes alistas laupäeval koduväljakul Rakvere Tarva 90:67. Kaks korda järjest pronksi saanud Rapla on hooajaeelseid ootuseid õigustanud ja lisaks väga õhukese koosseisuga Rakverele on kindlalt kott pähe tõmmatud ka tiitlikaitsjale Kalev/Cramole. Balti liigas alistati eelmise nädala keskel Leedu meistriliigas neljandat kohta hoidev Kedainiai Nevežis.

Tarvale valmistas laupäeval enim muret Thomas van der Marsi pidurdamine. Hollandi koondislane viskas 21 punkti, võttis maha 12 lauapalli ja tegi kolm vaheltlõiget. Tarva resultatiivseim oli Mario Paiste 12 punktiga.

Rapla ainus libastumine on tulnud TTÜ vastu, kes on nelja võiduga tabelijuht. Kaotusekibedust pole lisaks TTÜ-le tundnud Tartu Ülikool ja Valga-Valka, mõlemal on kirjas kaks võitu. Rakvere on ühe võidu kõrvale saanud kirja kaks kaotust.

Tartu sõitis laupäeval külla Pärnule ja võitis 81:68. Tartlaste uusim täiendus Forrest Robinson oli meeskonna pingil, aga kaasa veel ei teinud. 208 cm pikkune ameeriklane peaks debüteerima homme, kui Tartu kohtub FIBA Europe Cupi esimese vooru kohtumises Austria meistri Oberwartiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles