Mees jättis külmas vees elu

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emajõest välja toodud meest püüdsid kiirabitöötajad elustada umbes paarkümmend minutit. 56-aastase mehe süda uuesti lööma ei hakanud.
Emajõest välja toodud meest püüdsid kiirabitöötajad elustada umbes paarkümmend minutit. 56-aastase mehe süda uuesti lööma ei hakanud. Foto: Kristjan Teedema

Eile hommikul sai häirekeskus Võidu silla juurest äreva väljakutse: inimene on jões ja tema elu on ohus. Päästjate ja meedikute kiirest reageerimisest ja pingutustest hoolimata ei õnnestunud uppunud või tugevasti alajahtunud mehele elu sisse puhuda.

Segased asjaolud

Oma vanema sinise raamiga jalgratta oli mees parkinud jõe äärde viiva trepi käsipuu najale. Kaldapealsele kõnniteele jäi ka tema spordikott. Kuidas mees täpselt jõkke sattus, alles uuritakse, kuid politsei esialgse versiooni järgi ei saa välistada, et vetteminek oli mehe enda soov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles