Tennisemaailma paha poiss otsib abi psühholoogilt

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Australia's Nick Kyrgios celebrates his win over France's Gael Monfils (R) following their men's singles semi-final match at the ATP Japan Open tennis tournament in Tokyo on October 8, 2016. / AFP PHOTO / KAZUHIRO NOGI
Australia's Nick Kyrgios celebrates his win over France's Gael Monfils (R) following their men's singles semi-final match at the ATP Japan Open tennis tournament in Tokyo on October 8, 2016. / AFP PHOTO / KAZUHIRO NOGI Foto: KAZUHIRO NOGI/AFP

TENNIS. Rahvusvaheliselt Tennise Liidult (ATP) võistluskeelu saanud Austraalia tennisist Nick Kyrgios otsib abi psühholoogilt, et oma mõttemaailm korda saada. Tänu sellele vähendatakse talle määratud karistust.

Kyrgiosele määrati kaheksa nädala pikkune võistluskeeld ja üle 50 000 dollari suurune rahatrahv, kuna ta ei näidanud oktoobri algul peetud Shanghai turniiril üles spordimehelikku käitumist ega pingutanud piisavalt. Peale selle sattus Kyrgios sõnavahetusse pukikohtunikuga. Kuna see ei olnud tal esimene seesugune tegu, otsustas ATP teda karistada, kuid märkis kohe, et kui Kyrgios on nõus psühholoogilise nõustamisega, vähendatakse tema võistluskeeldu kaheksalt nädalalt kolmele.

Nüüd andiski ATP teada, et 21-aastane tennisist, kes on maailma edetabelis praegu 14. kohal, otsustas abi otsida. «Nick on vastu võtnud plaani, mida ATP talle pakkus. Selle üksikasjad ja täpsem olemus jäävad aga rangelt saladuseks,» teatas ATP. Asja ei soostunud lähemalt kommenteerima ka Austraalia tenniseliit ega Kyrgiose leer.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles