Tarankovi tapmise tunnistas üles sõbra poeg

Risto Berendson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei leidis 14. septembril siit allilmaliider Nikolai Tarankovile kuuluva Toyota LandCruiseri, mille pagasiruumis oli peremehe kuulihaavaga surnukeha.
Politsei leidis 14. septembril siit allilmaliider Nikolai Tarankovile kuuluva Toyota LandCruiseri, mille pagasiruumis oli peremehe kuulihaavaga surnukeha. Foto: Jaanus Lensment

Organiseeritud kuritegevuse ristiisa Nikolai Tarankovi tapmise üles tunnistanud mees on tapetu lähedane peretuttav. Tema isa oli Tarankoviga sõbrustanud aastakümneid.

«Kolja oli seda inimest kohelnud nagu lihast poega.» Nii kirjeldas 14. septembril tapetud Nikolai Tarankovi suhet tapjaga allilmaliidri lähikondne.

Ta pidas silmas Tarankovi tapmises kahtlustatavat 36-aastast meest, kellega keskkriminaalpolitsei on tegelenud juba viimased kaks kuud. Uurijad loodavad kõmulise kriminaalasja saata prokuratuuri veel sel aastal. Tapmises kahtlustatu tunnistab süüd ja on kogu loo uurijaile ära rääkinud. Jäänud on vaid eeluurimisega kaasnev tehniline pool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles