Inglismaa koondise kapteni raske nädal

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney.
Wayne Rooney. Foto: SCANPIX

JALGPALL. Inglismaa jalgpallikoondise jaoks on viimased kuud möödunud skandaaliderohkelt, möödunud nädalal kerkis uueks antikangelaseks Wayne Rooney, kes võib napsitamise tõttu ilma jääda oma kaptenipaelast.

Alles septembri lõpus raputas Inglismaa jalgpalli šokeeriv uudis, et vaid ühe mängu koondist juhendada saanud Sam Allardyce oli nõus suure summa eest väidetavatele välismaa ajakirjanikele selgitama, kuidas Inglismaa vutiliitu petta. Vaid kaks kuud hiljem on saareriigi koondis taas kõmuliste sündmuste keskel – eelmisel nädalavahetusel patustas alkoholiga rahvusmeeskonna kapten Rooney. Päev varem olid inglased alistanud MM-valikmängus Šotimaa, kui meeskonna ründeäss jõi end laupäeval ühes Londoni hotellis purju ja trügis võõrale pulmapeole. Sealjuures ei pidanud Rooney paljuks minna peole Inglismaa koondise särgis.

Ühe pulmakülalise väitel kaanis Rooney rohkelt punast veini, ta ei suutnud peo lõpuks püsti seista ega korralikult rääkida. «Ta ei suutnud lauseid lõpuni öelda ja kukkus pidevalt ümber, ta nägi välja nagu komöödiafilmide purjus inimesed. Mitte keegi ei suutnud uskuda, et see on Inglismaa koondise kapten,» vahendas The Sun anonüümseks jäänud allika kirjeldust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles