Erki Nool ja Toomas Tõniste annavad verd

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vereandmine Põhja-Eesti Regionaalhaigla verekeskuses.
Vereandmine Põhja-Eesti Regionaalhaigla verekeskuses. Foto: Marina Puškar

Tallinna Inglise kolledži spordihoones on homme doonoripäev, kus koos kõigi teiste tervete linlastega annavad verd ka mitmed tuntud sportlased.

Verekeskus ning Eesti Olümpiakomitee ootavad doonoreid Tallinna Inglise kolledži spordihoones neljapäeval kella 11.00-16.00. Üritusel osalevad tuntud Eesti sportlased, kes näitavad teistele positiivset eeskuju.

Verd tulevad andma olümpiavõitjad Erki Nool ja Viljar Loor, olümpiamängude medaliomanik Toomas Tõniste, vehkleja Nikolai Novosjolov, odaviskaja Risto Mätas ning seitsmevõistleja Kaie Kand.

Kõikidel soovijatel on võimalus saada lemmiksportlase autogramm ning teha nendega pilti.

Doonoripäeva külastamiseks tuleks varuda umbes 45 minutit, millest vereloovutus võtab 5 kuni 10 minutit ning ülejäänud aeg kulub ankeedi täitmisele, meditsiinilisele läbivaatusele ning väikesele puhkusele pärast vereandmist. Kaasa tuleb kindlasti võtta pildi ja isikukoodiga isikut tõendav dokument.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles