Tüdruk jäi peadpidi poe automaatukse vahele

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poejuhataja heitis emale ette, et ta lapsel käest kinni ei hoidnud.
Poejuhataja heitis emale ette, et ta lapsel käest kinni ei hoidnud. Foto: Corbis / Scanpix

Esmaspäeval jäi Mustamäel Konsumi poe automaatukse vahele nelja-aastane tüdruk, kes peatus väljudes korraks, et oma vaevaliselt liikuvat vanaema järele oodata.

Esmaspäeva pärastlõunal käis Loone nelja-aastase tütre ja invaliidist emaga Tallinnas Sõpruse puiesteel Konsumi poes, poest väljudes jäi laps ukse vahele seisma, et näha, kas vaevaliselt liikuv vanaema ikka jõuab järele, kirjutab Õhtuleht.

Ema sõnul plaksatas sel hetkel uks lapse pea ümber kokku, tüdruk kukkus, sai jalale haiget ning ta pea sai kahelt poolt muljuda.

Naise väitel soovitasid müüjad kutsuda juhataja ja ütlesid, et seda juhtub tihti, et uks läheb liiga vara kinni, kuid sellele pole tähelepanu pööratud.

Ema sõnul selgitas poe juhataja talle, et uks ei reageeri lapse pikkusele, kuna ta on lihtsalt liiga väike ning uks reageerivat liikumisele, ukse vahele ei tohi seisma jääda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles