Michal: Reformierakonna fraktsiooni asub juhtima Hanno Pevkur (1)

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna üldkogu.
Reformierakonna üldkogu. Foto: Sander Ilvest

Seni parlamendis Reformierakonna fraktsiooni tööd juhtinud Kristen Michal sõnas vastuseks IRLi saadikule Kalle Muulile, et taandab end juhi kohalt ning selle võtab üle partei esimeheks valitud Hanno Pevkur.

Isamaa ja Res Publica Liidu liige, riigikogulane Kalle Muuli teatas täna hommikul Postimehele, et kui Pevkur tahab end uue esimehena maksma panna, peab ta Michali riigikogu saadikurühma esimehe kohalt maha võtma. Ehkki Muuli hinnangul hoogustaks see tüli, tuleb välja, et Michal tegi selle ettepaneku ise juba eile.

Michal märkis Facebookis, et ta ütles juba eile värskele parteijuhile, et uus erakonna esimees peab olema ka fraktsiooni juht.

«Esmaspäevast. Sest nii on meil kombeks. Seega, Kalle, ole mõnus ja otsi midagi oma silmas, mitte ära intrigeeri teise erakonna teemadel,» kirjutas eile Pevkuri paremust tunnistama pidanud Michal.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles