Kasiinos miljoni kulutanud raamatupidajale šokivangistus (4)

Risto Berendson
, uuriva toimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elle Eskusson (vasakul) mullu oktoobris Harju maakohtus. Mängusõltlasest raamatupidaja kriminaalse tegevuse paljastamiseni viis teletootja Tuuli Roosma tähelepanelikkus.
Elle Eskusson (vasakul) mullu oktoobris Harju maakohtus. Mängusõltlasest raamatupidaja kriminaalse tegevuse paljastamiseni viis teletootja Tuuli Roosma tähelepanelikkus. Foto: Liis Treimann

19 ettevõttelt mõne aastaga ligi 1,4 miljonit eurot näpanud kasiinosõltlasest raamatupidaja pääses kokkuleppemenetluse käigus üheksa ja poole kuu pikkuse reaalse vangistusega.

Eesti seni kuulsaimale kasiinosõltlasele, kultuurkapitali eksjuhile Avo Viiolile omal alal pika puuga ära teinud raamatupidajast kasiinosõltlase Elle Eskussoni (52) märtsikuusse planeeritud pikk kohtuprotsess jääb ära.

Juba suvest saadik türmis istunud naine sai jõulude eel, täpsemalt 15. detsembril omamoodi kingituse, kui talle mõisteti Harju maakohtus kokkuleppekaristusena üheksa ja poole kuune reaalne vangistus. See on vaid kolmandik kunagi Viiolile mõistetud kahe aasta ja kaheksa kuu pikkusest vangistusest.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles