Eesti rahvas on nakatunud trammipisikuga (2)

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimasel ajal on hakatud trammiliikluse käivitamisest rääkima ka Tartus.
Viimasel ajal on hakatud trammiliikluse käivitamisest rääkima ka Tartus. Foto: Liis Treimanni ja Margus Ansu foto, Artur Kuusi montaaž

Viimasel ajal räägitakse trammiliinide rajamist nii pealinna naabervaldadesse kui ka Tartusse. Postimees küsis asjatundjatelt, kuhu ja kuidas trammiliiklus tegelikult areneb.

Tallinna Linnatranspordi ASi (TLT) juhatuse esimees Enno Tamm on viimastel aastatel toimunut nimetanud trammiliikluse renessansiks. Kadrioru trammiliin sai mõne aja eest valmis.

«Kadriorus tuleb välja vahetada mõningad kandemastid, kui tööjärjega sinnamaani jõutakse. Selle aasta jooksul toome liinile mõned retrotrammid. Nii et Kadrioru liin läheb veel veidi paremaks, aga suuremahulised rekonstrueerimistööd, sealhulgas alajaamade kaasajastamine, on lõppenud,» rääkis ta.

Tõsine töö käib praegu Tallinna lennujaamani viiva trammiliini ehitusel. Raudtee alt kaevati tunnel läbi juba mõne aja eest, praegu ollakse tööjärjega Suur-Sõjamäe tänava all.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles