Korruptsioonikahtlus püsib RKASi korrektsest käitumisest hoolimata

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korruptsioonikomisjonil on veel mitmeid kahtlusi.
Korruptsioonikomisjonil on veel mitmeid kahtlusi. Foto: Liis Treimann

Riigikogu korruptsioonivastase erikomisjoni esimehe Artur Talviku sõnul oli Riigi Kinnisvara ASi (RKAS) tegevus Arsenali keskuse kinnistu müümisel küll igati korrektne, kuid endiselt püsib üleval poliitilise korruptsiooni kahtlusi, mida komisjon kavatseb edaspidi uurida.

Eile käisid komisjoni ees ütlusi andmas endine RKASi nõukogu esimees reformierakondlane Taavi Rõivas, RKASi endine juhatuse liige Elari Udam ja praegune juhatuse esimees Urmas Somelar.

Talviku sõnul andis Rõivas põhjalikke vastuseid ja võttis kahtlusevarju RKASi pealt ära, küll aga hämavat Rõivas selle osas, millal ta kuulis mõjuka reformierakondlase Rain Rosimannuse ärihuvidest seoses Põhja-Tallinnas asuva Arsenali keskusega. «Kui Äripäev kirjutas sellest 2012. aastal ja Rõivas oli toona RKASi nõukogu esimees, siis tema jutt on täiesti ebausutav, et ta midagi ei teadnud,» rääkis komisjoni juht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles