Balti liigas selgusid play-off’i paarid

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BC Tarvas.
BC Tarvas. Foto: Riho Lüüs

Korvpalli Balti liigas on alagrupimängud läbi ning selgunud on 16 paremat korvpalliklubi. Teiste seas kuulub nende hulka ka kuus Eesti klubi. Eelmisel hooajal selles sarjas hõbemedalitega leppima pidanud Tartu Ülikool kohtub Kasahstani klubiga Atõrau Barsõ ning BC Kalev/Cramo läheb vastamisi TTÜ Korvpalliklubiga.

Eestist pääsesid otse play-off’i Tartu Ülikool, Kalev/Cramo ja TLÜ/Kalev, alagrupiturniiri kaudu lunastasid pääsme 16 sekka ka AVIS Rapla, Pärnu Sadam ja TTÜ.

Viimase kolme hooaja esituste järgi nii koduliigas kui ka Balti liigas pandi meeskonnad paremusjärjestuse alusel ritta. Selle järgi on Tartu Ülikool esimene, BC Brienai Vytautas (Leedu) teine, Kalev/Cramo kolmas ja TLÜ Kalev (Eesti) neljas. Kohtadel 5–16 asuvad klubid on järjekorras tulemuste põhjal, mida nad alagrupiturniiril näitasid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles