Kõiv sõitis end MMil kahel korral punktidele

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kauri Kõiv
Kauri Kõiv Foto: Andreas Nigol

LASKESUUSATAMINE. Eelmisel neljapäeval Hochfilzenis alanud laskesuusatamise MMil teenis nädalavahetusel kahel korral punkte Kauri Kõiv, kes sai kirja 29. ja 35. koha.

Laupäeval peetud meeste 10 km sprindidistantsil näitas Kõiv head tabavust ja läbis raja ühegi eksimuseta. Paraku jäi head esitust varjutama ebaõnn, kui Kõiv enne püstitiiru kukkus ja seal enam kui kümme sekundit kaotas. «Enne viimast laskumist võtsin Kalmeri käest joogi, jõin ära ja võtsin laskumisasendi sisse, aga nii kui esimese tõuke tegin, panin kuidagi kepi suusa ette ja nii ma selle küllaltki kiire koha peal kõhuli kukkusin,» selgitas Kõiv laupäeval ERRi spordiportaalile.

Laupäevase sõiduga, kus meie mees kaotas võitjale Benedikt Dollile +1.26,4, pääses Kõiv rajale ka pühapäeval, kui oli kavas meeste 12,5 km jälitussõit. Eile eksis Kõiv kahel korral ning sai kokkuvõttes 35. koha (+2.54,0). «Eks alati tahaks paremat tulemust, aga hooajale tagasi vaadates võib rahule jääda. Kaks trahvi jälitussõidus pole väga palju. Sõita oli eile natuke kergem kui laupäeval, kuigi neljas ring oli keeruline, sest siis jäin üksi sõitma,» rääkis Kõiv hiljem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles