Orissaare konstaablipunkti öise valve kaotamine häirib kohalikke

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Postimees.ee

Politsei väitel ei vähenda Orissaare konstaablipunktis pideva öise valve kaotamine selle piirkonna turvalisust, samas on osa Orissaare inimesi sootuks vastupidisel arvamusel.

Alates septembrist kaotati Orissaare konstaablipunktis öised valved ning selle piirkonna turvalisus tagatakse liikuva patrulliga, kirjutas Oma Saar.

Kuressaare politseijaoskonna vanemkomissar Aare Allik kinnitas, et
politseitöös toimub küll ümberkorraldusi, kuid kohe kindlasti ei jää piirkond ilmapolitseipatrullita.

«Täielik jama,» kommenteeris konstaablipunktis öiste valvete kaotamist üks Orissaare ettevõtja. Ta tõi näite, et kui Orissaares toimub öösel mingi kaklus ja patrull selle peale linnast välja sõidab, võib ju linn jääda politseivalveta.

«Magav joodik, purjus ja märatsev pereisa,» loetles murelik kodanik olukordi, kus oleks lähedalt startivat patrulli siiski hädasti vaja.

«See ju ei ole normaalne, et patrull siis kusagilt kaugelt sõitma hakkab,» nentis ta, samas lisades, et politsei annab endast kindlasti parima ja kujunenud olukorras on pigem süüdi riiklik kokkuhoiupoliitika.

«Politsei pealt ei tohiks kokku hoida,» oli kodaniku kindel arvamus.

Politsei kinnitab, et turvalisus on tagatud

«Kinnitan, et politseiline teenus on Saaremaal tagatud ööpäevaringselt ja seitse päeva nädalas,» teatas ka Lääne politseiprefektuuri
kommunikatsioonibüroo vanemkomissar Kaja Kukk, selgitades, et praeguseks kujunenud majandussituatsioonis on ilmselt igaühele mõistetav, et ei ole mõtet hoida politseiametnikku kusagil telefonivalves.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles