Galerii: suitsuandur päästis perekonna tulekahjust

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Paides puhkes täna öösel kortermaja köögis tulekahju, korteris maganud perekond ärkas suitsuanduri signaali peale ja pääses põlengust tervelt.

Häirekeskus sai kell 2.49 said väljakutse Paide linna Suur-Aia tänavale, kus majas kolmanda korruse korteris oli puhkenud tulekahju. Teadmata põhjusel läks köök põlema. 

Korteris olnud viieliikmeline perekond ärkas suitsuanduri heli peale üles ja sai tänu sellele õigel ajal ohutusse kohta minna. Peremees üritas küll ka ise leeke kustutada, kuid tulutult.

Suitsusukeldumisvarustusega korterisse sisenenud Paide päästjad kustutasid leegid ning ventileerisid ruumid. Hoolimata kiirest tegutsemisest sai praktiliselt kogu korter suitsukahjustusi, köök sai lisaks ka vee- ja tulekahjustusi.

Päästjad leidsid elutoast diivani alt ka pere lemmiklooma. Kõvasti suitsu sisse hinganud ja šokis kass viidi õue kosuma, kümnekonna minuti pärast oli loomal taas eluvaim sees.

Inimesed põlengus vigastada ei saanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles