Reformierakond paneks Tallinna TV kinni, teised jätaksid alles (7)

Tuuli Koch
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnavalitsus
Tallinna linnavalitsus Foto: SCANPIX

Mis saab Tallinna linnapangast ja linnapoest, kas Tallinna Televisoon jätkab tööd, mis on Tallinna järgmine suur idee, kuidas anda linnaosadele rohkem iseseisvust – kohalike valimiste suurima võitlustandri Tallinna linnapea kandidaadid vastavad põhimõttelistele küsimustele.

Sel nädalal selgus, et Keskerakonna ametlik linnapeakandidaat on praegune Edgar Savisaare asemik, tegevlinnapea Taavi Aas, Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) kandidaadiks on Martin Helme ja Reformierakond kinnitab suure tõenäosusega oma kandidaadiks Tallinna piirkonna juhi Kristen Michali.

Kuigi Isamaa ja Res Publica Liit (IRL) teatas sel nädalal, et nende kandidaadiks võib olla riigikogu saadik Viktoria Ladõnskaja – mis sobib väga hästi kokku nende ajutrusti sooviga eristuda võimalikult palju aasadest-helmetest-michalitest –, loobus ta ise esialgu linnaasjade üle arutamast.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles