Alusalu aitab suusatajatel uisutehnikat lihvida

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saskia Alusalu ja Team Haanja pressikonverents Pirita spordikeskuses.
Saskia Alusalu ja Team Haanja pressikonverents Pirita spordikeskuses. Foto: Eero Vabamägi

SUUSATAMINE. Suurte ambitsioonidega Team Haanja teatas eile, et sõlmis Eesti parima kiiruistuaja Saskia Alusaluga koostöölepingu, mille järgi toetab Team Haanja teda 10 000 euroga. Vastutasuks aitab Alusalu murdmaasuusatajatel laagrites uisutehnikat parandada.

«Ma ei hakka kindlasti kõigis laagrites käima, sest ma ei ole Team Haanja liige. Tegelikult ongi praegi paigas vaid üks laager, mis keskendub baasettevalmistusele. Meil on väga hea koos põhja laduda, sest meie ettevalmistuses kattub nii mõndagi,» selgitas Alusalu.

Team Haanja abitreeneril Andrus Veerpalul on Alusalusse usku. «Kindlasti on ta suuteline meie uisutehnikat järele aitama. Meie klassikatehnika on veidike parem ning me teame sellest suhteliselt palju, ka minul on klassikatehnikas küllalt kogemusi. Uisus on meie tulemused aga veidi kehvemad,» rääkis Veerpalu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles