Duranti kättemaks Jamesile

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LeBron James ei suutnud seeria avamängus Kevin Duranti takistada.
LeBron James ei suutnud seeria avamängus Kevin Duranti takistada. Foto: RONALD MARTINEZ/AFP

Kevin Duranti üheksa aastat ootust ja pingutust Oklahoma City Thunderis ei kandnud vilja. NBA tiitlit ei tulnud. Nii otsustas ta eelmisel suvel lahkuda Oklahoma City Thunderist ja liikus Golden State Warriorsi. Seni oli ta finaalseerias mänginud korra ja siis jäi alla LeBron Jamesile ja Cleveland Cavaliersile. Enne esimest finaali olid Duranti ja Jamesi meeskonnad omavahel kohtunud 23 korda ja 18 korral jäi peale James. Nüüd on Durantil suur võimalus kõigi nende kaotuste eest kätte maksta.

Clevelandi peatreener Tyronn Lue lootis enne seeriat, et nende võimas rünnak korvab vajakajäämised kaitses. Nii nagu see oli juhtunud põhiturniiril ja osalt ka play-off'is. Finaali avamängus kustutati see lootus aga kiirelt. «Tegime palju vigu. Polegi midagi öelda. Teame, et suudame palju paremini mängida. Vastased on rünnakul väga mitmekülgsed, viskavad kaugelt, murravad korvi alla. Nad teevad kõike suurepäraselt,» kommenteeris Cavaliersi liider LeBron James.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles