Reformierakonna valimislubadus maksab 25–30 miljonit eurot

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna suurim valimislubadus on ehitada Poe tänava parki uus kultuurikeskus ning kujundada ümber park. Kas praegune laste mänguväljak viiakse Küüni tänava äärest kaubamaja autoparkla kõrvale, selgub pärast arhitektuurivõistlust.
Reformierakonna suurim valimislubadus on ehitada Poe tänava parki uus kultuurikeskus ning kujundada ümber park. Kas praegune laste mänguväljak viiakse Küüni tänava äärest kaubamaja autoparkla kõrvale, selgub pärast arhitektuurivõistlust. Foto: eskiis

Tartus praegu võimul oleva Reformierakonna piirkondlikul üldkoosolekul kinnitati sügisel toimuvate kohalike valimiste linnapeakandidaadiks Urmas Klaas. Ühe põhilubadusena soovib erakond ehitada Tartu südalinna parki kultuurikeskuse.

Klaasi sõnul võimaldab uus kultuurikeskus tuua Tartusse rahvusvahelisi näitusi, samuti oleks seal ruumi Tartu muuseumide väljapanekutele. Keskuses saaks kasutada raamatukoguteenuseid ja leiaks tegevust noorsugu. Koos keskusega saaks uue ilme ka park. 

«Tartu kunstimuuseumil on väga rikkalik kogu, aga tingimused maalide näitamiseks on kitsad. Uus keskus võimaldaks teistelgi muuseumidel tuua Tartusse rahvusvahelisi näitusi. Ka linnaraamatukogu on ruumikitsikuses, sest tema tegevus on laiem kui raamatute laenutamine,» selgitas Klaas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles