Yana Toom: Keskerakonna vene valija ei tunne oma erakonda ära (20)

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Europarlamendi saadik Yana Toom 9. mail pronkssõduri juures
Europarlamendi saadik Yana Toom 9. mail pronkssõduri juures Foto: Mihkel Maripuu

Keskerakonna europarlamendi saadik Yana Toom ütles erakonna toetuse langust venekeelsete valijate seas kommenteerides, et erakond on saatnud selge signaali, mis tõukab vene valijaid eemale.

Toom ütles ERRi raadiouudistele uuringu tulemusi kommenteerides, et ilmselt Keskerakonna vene valija ei tunne ära oma erakonda.

«Võtame viimase aja sündmused: Mihhail Korbi errusaatmine seoses tema NATO-väljaütlemisega,» rääkis Toom ja lisas, et Korb sunniti vabandama, tal ei lastud minna sirge seljaga.

«See, et Jaanus Karilaid lubab endale igasuguseid väljaütlemisi vene häälte magnetite osas –olgu ta mölakas nagu ta on – keegi ei vaidle talle vastu,» jätkas Toom. «Ta on ju erakonna aseesimees ja kui ta räägib, et need vene poliitikud, kes saavad rohkem hääli, on poliitilised marginaalid ja neist tuleb lahti saada, siis see on väga selge signaal vene valijale.»

Kommentaarid (20)
Copy
Tagasi üles