Narvas kukkus kaheaastane laps teise korruse aknast alla

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Narva linnas kukkus pühapäeval teise korruse aknast alla kaheaastane laps, kes viidi haiglasse. Politsei algatas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetluse.

Pühapäeval kella 16 paiku teatati politseile, et Narvas I. Grafovi tänaval kukkus kaheaastane poiss teise korruse aknast alla. Laps toimetati haiglasse.

Juhtumi täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks alustati kriminaalmenetlus karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb teise inimese eluohtlikku või tema tervist raskelt kahjustada võivasse olukorda asetamise ja jätmise eest.

Lapse elu ei ole ohus

Ida prefektuuri pressiesindaja Kerttu Krall ütles venekeelsele Postimehele, et lapse elu ei ole ohus, kuid ta peab jääma veel vähemalt tänaseks haiglasse arstide hoole alla.

Narva haigla erakorralise meditsiini osakonna juht Pille Letjuka kinnitas samuti, et lapse vigastused ei ole tõsised, tal on ainult verevalumid, kuid ühtegi luumurdu ei ole. «See on õnnelik juhus, et aknast alla kukkunud laps pääses vaid niivõrd kergete vigastustega,» lausus ta.

Letjuka sõnul saab laps tõenäoliselt juba sellel nädalal haiglast välja.

Perekond oli linna sotsiaaltöötajate järelevalve all

Narva abilinnapea Tatjana Patsanovskaja ütles Postimehele, et lapse perekond on linnavalitsuse sotsiaalosakonna järelevalve all. Peret külastavad regulaarselt linna sotsiaalametnikud. Peres kasvab veel üks vanem laps.

Et lapsega juhtus selline õnnetus, ei saa Patsanovskaja sõnul pidada linna sotsiaaltöötajate möödalaskmiseks. «Sotsiaaltöötajad tegelesid selle perekonnaga ja üsna edukalt. Kahjuks juhtus sellest hoolimata taoline õnnetus,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles