Repliik: foor pole imerohi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Tooming.
Urmas Tooming. Foto: Toomas Huik

Liiklus Tallinna linnas on umbes. Eriti pärast Vabaduse väljaku sulgemist. Juhid on närvilised ja kiruvad Mati Songiseppa, kes olevat kõigis Tallinna liiklushädades süüdi.


Kuna kesklinna tänavaid laiemaks teha ei saa, otsustasid liikluskorraldajad hakata reguleerima foore, et närvilist olukorda natukenegi leevendada. Ju tõuseb sellest mingitki tulu. Ekspertide hinnangul ei ole aga foorid mingi imerohi, mis kõik ummikud linnast kõrvaldab. Paljugi sõltub ikka sellest, kui targalt autojuhid liikluskeerises käituvad.


Foore tasuks aga kõigele vaatamata reguleerida. Tundub, et mõnes kohas ei ole liikluskorraldajad oma tööd tehas sügavalt tagajärgedele mõelnud. Näiteks Lasnamäel Mustakivi tee ja Tähesaju tänava ristmikul pääseb ühes suunas rohelise tule alt läbi vaid paar-kolm autot. Vabaduse puiesteel töötavad aga foorid vahel nii, et rohelises laines püsimiseks tuleb paratamatult lubatud kiirust ületada. Näiteid on teisigi.




Kommentaarid
Copy
Tagasi üles