TAK tunnustas hea teeninduse kuu tublimat bussijuhti 

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märtsi parim bussijuht Ander Üllaste.
Märtsi parim bussijuht Ander Üllaste. Foto: TAK

Tallinna autobussikoondis (TAK) analüüsis sõitjatelt hea teeninduse kuul laekunud tagasisidet ning otsustas tunnustada märtsis kõige rohkem kiitusi ja tänu pälvinud bussijuhti, kelleks osutus ülekaalukalt Ander Üllaste.

TAK-i avalike suhete juht Sirje Roht ütles, et bussifirmas töötab palju tublisid juhte, kes väärivad tunnustust. Ander Üllastet sooviti esile tõsta just märtsis, hea teeninduse kuul saavutud töötulemuse eest. Ta lisas, et tegemist on väga tubli noore mehega, kellega sujub koostöö nii tööandjal kui kolleegidel.

TAK-i juhatuse esimees Enno Tamm tänas bussijuhti ametiau kõrgel hoidmise eest tänukirja ja Spa kinkekaardiga.
 
«Mulle tõesti mu töö väga meeldib,» ütles Üllaste. « Vaatamata hommikusele varasele ärkamisele ma naudin isegi tööletulekut, sest lähen tegema seda, mis mulle tõsiselt meeldib.»

Üllaste sõnul on tema lemmikuks bussiliin 5 - kõige pikem marsruut, kus vaheldub loodus ja vahelduvad inimesed, mistõttu läheb seal päev kiiresti. Rohkem meeldivadki talle  liinid, mis läbivad kesklinna, sest seal saab olla vahetumalt elu sees.
 
Lisaks bussijuhiametile on Üllaste ka tubli laulumees, kes laulab kahes meeskooris ja tema kontsertreisid on TAK seni töögraafikuga paindlikult kokku sobitanud.

Töömeheteed alustas Üllaste aga hoopis kokana, töötades üheksa aastat Tallinki laeval. Laevakoka ametilt linnaliini bussijuhiks tulek ei ole just igapäevane kannapööre karjääris. Üllaste sõnul oli tal tõsine huvi bussijuhi ameti vastu juba ajast, mil jalad kandma hakkasid.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles