Spaas supelnud laps võis saada kloorimürgistuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nooruse spaakeskus Narva-Jõesuus.
Nooruse spaakeskus Narva-Jõesuus. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Narva-Jõesuu veekeskuses ehmatas üht naist väljakannatamatu kloorihais ning juba samal päeval hakkas tema lapselapsel halb. Seni pole teada, kas kannatanuid on teisigi.

Pärast 27. juunil Nooruse spaahotelli veekeskusest naasmist pidi Postimehe poole pöördunud naine oma ujumistrikood mitu korda loputama; varem pole selleks tarvidust olnud. Loputamisest hoolimata püsis ujumisriietel kloorilõhn. «Ebatavaliselt tugev lõhn, esimest korda on Nooruses selline asi,» rääkis ta Postimehe venekeelsele portaalile.

Lõhn oli siiski kõige väiksem mure, sest peagi hakkas ennast halvasti tundma naise väike lapselaps, kes oli koos temaga Nooruses supelnud. Laps vaevles ööni mürgistusnähtude käes: ta oli loid, tundis iiveldust ja oksendas. Internetist leidis pere kinnitust, et sellised sümptomid ilmnevad kloorimürgistuse korral.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles