Manchester United soetab Belgia superstaari

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney ja Romelu Lukaku. Kas järgmisel aastal mängivad mehed juba vastupidistes särkides?
Wayne Rooney ja Romelu Lukaku. Kas järgmisel aastal mängivad mehed juba vastupidistes särkides? Foto: Peter Byrne/AP/Scanpix

Manchester Unitedi jalgpalliklubi ründeliin on suvega kõvasti hõrenenud: Zlatan Ibrahimoviciga lepingut ei pikendatud ning Wayne Rooney on Inglise meedia andmetel lähedal naasmisele poisipõlveklubisse Evertoni. Vastupidise tee võtab aga ette Romelu Lukaku, kelle eest United peab Liverpooli sinisele meeskonnale välja käima 85 miljonit eurot.

Briti meedia rääkis eile kindlas kõneviisis, et kuu aega tagasi Belgia koondisega Eestit väisanud Lukakust saab Unitedi mängija – nõnda olid neile väitnud kõrged klubisisesed allikad. Evertoni kõneisikud rõhutasid aga seepeale, et mingi kokkuleppeni pole veel jõutud. Unitedil on allkirjade paberile saamisega tuli takus, sest meeskond siirdub juba pühapäeval USAsse hooajaeelsele sõprusturneele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles