Hõissa rikkuripulmad!

Verni Leivak
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Mitte ainult Venemaa, vaid isegi lääne meelelahutusmeedia pasundas neil päevil pulmast, mis peeti Oscarite jagamise paigana tuntud Hollywoodi Dolby Theatre’is. Venemaa rikkurite laste abiellumisel kulus ainuüksi lilledele pool miljonit dollarit ning laulma oli kutsutud Lady Gaga.

Sel 10 miljonit dollarit maksma läinud peol tõotasid teineteisele igavest truudust energeetikaettevõtte Mežregionsojuzenergo kaasomaniku Eldar Osmanovi (kelle rahakoti paksuse kohta pole infot) tütar Lolita Osmanova ja telekommunikatsiooni vallas tegutseva Albert Avdoljani (kelle varandust hinnatakse ajakirjas Forbes 750 miljonile dollarile) poeg Gaspar Avdoljan.

Külalised astusid peopaika mööda treppi, saateks viiuldajate esituses kõlanud klassikaline muusika, ega jõudnud ära imetleda küünalde ja lugematute värskete valgete lilledega ehitud muinasjutulist peosaali. Nagu ka peokutset: käepidemega musta kohvrikest, mille sees olid Oscari kuju, mängužetoonid, kuldsetele plaatidele kirjutatud naitujate nimed ning miniatuurne videoekraan, millel demonstreeriti kutset peole koos märkega peopidamise koha ja kuupäeva kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles