Vangid vigastasid möödunud nädalal kolme valvurit

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: SCANPIX

Justiitsministeeriumi andmetel ründasid vangid möödunud nädalal Eesti vanglates valvureid viiel korral, neist kolmel juhul sai valvur vigastada.

Teisipäeval ründas arestikambrist Tartu vanglasse toimetatav vang saatemeeskonna ametnikku, kes sai kergelt vigastada. Valvurid kasutasid vangi vastu füüsilist jõudu ja panid talle käerauad.

Ametnikud alustasid vangi suhtes kriminaalmenetlust. Tartu vanglas on valvureid rünnanud vang tugevdatud järelevalve all.

Neljapäeval ei allunud Tartu vangla kinnipeetav valvuri korduvatele korraldustele ja ründas teda. Vanglaametnik rünnakus vigastada ei saanud. Vanglaametnikud allutasid vägivaldse vangi tugevdatud järelevalve alla.

Reedel ei allunud vang Tartu vanglas valvurite korduvatele korraldustele ja ründas neid, tekitades ühele valvurile kerge vigastuse.

Valvurid kasutasid vangi vastu füüsilist jõudu, panid talle käerauad ja allutasid ta tugevdatud järelevalve alla. Juhtunu uurimiseks on alustatud kriminaalmenetlust.

Möödunud nädala esmaspäeval ei allunud Viru vanglas noor kinnipeetav valvuri korduvatele korraldustele ja ründas teda. Valvur rünnakus vigastada ei saanud. Valvurid kasutasid vangi vastu füüsilist jõudu ja panid talle käerauad.

Neljapäeval ründas Viru vanglas vang valvurit, tekitades talle kerge vigastuse. Valvurid võtsid vangi kontrolli alla ja panid talle käerauad. Vanglaametnikud allutasid vangi tugevdatud järelevalve alla ja alustasid tema vastu kriminaalmenetlust.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles