Analüütikud soovitavad Tallinki aktsiat pigem osta

Kristi Malmberg
, majandustoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallink Superstar.
Tallink Superstar. Foto: SCANPIX

Eestis tegutsevate pankade analüütikud soovitavad eile uue suurinvestori otsimisest teatanud Tallinki aktsiat pigem osta, kuid samas mitte teha olulisi otsuseid vaid ühe uudise info põhjal.

Swedbanki Baltikumi aktsiaanalüüsi juhi Marek Randma sõnul andis pank juba eelmisel nädalal Tallinkile aktsiatele ostusoovituse hinnasihiga 1,1 eurot. «Eilse info põhjal me ei ole oma vaadet muutnud,» ütles Raidma neljapäeval.

SEB Leedu finantsturgude analüütik Eduardas Petrulis ütles, et Tallink Grupi kohta kolmapäeval väljastatud info on ettevõtte väärtuse mõttes neutraalne, sest teadaandest ilmneb liiga vähe detaile seniste arengute kohta. «Seega on iga sellel infol põhinev tehing oma loomult küllaltki spekulatiivne ja me ei soovita jaeinvestoril selle põhjal teha põhjapanevaid järeldusi või olulisi ostu-müügiotsuseid,» sõnas Petrulis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles