Riigikooli hoone küsimus viis Rakvere volikogu kohtuteele

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigigümnaasiumi rajamisele Rakvere gümnaasiumi hoonesse avaldasid kevadel toetust ka gümnasistid ise.
Riigigümnaasiumi rajamisele Rakvere gümnaasiumi hoonesse avaldasid kevadel toetust ka gümnasistid ise. Foto: Marianne Loorents

Rakvere endine linnapea, praegune linnavolikogu Keskerakonna fraktsiooni liige Andres Jaadla pöördus reedel linnavolikogu vastu kohtusse, kuna volikogu jättis menetlemata tema esitatud vaide, mis oli seotud tulevase riigigümnaasiumi asukohaga. 

Jaadla ütles, et kohtusse pöördumiseks oli tal 30 päeva, mis oleks täis saanud täna. «Esitan kaebuse, sest ei pea põhjendatuks, et minu vaie jäeti läbi vaatamata,» selgitas ta. «Päris nii ikka asju teha ei saa, et osast inimestest üle sõidetakse.»

Ta lisas, et ei ole otseselt riigigümnaasiumi loomise vastu, kuid Rakveres ei ole toimunud argumenteeritud arutelu selle asukoha suhtes. «Konstruktiivsed üleskutsed algatada volikogus sisuline diskussioon jooksid kõik liiva,» lausus Jaadla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles