Nõmme linnaosavanemaks võib saada Erki Korp

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erki Korp.
Erki Korp. Foto: Raigo Pajula

Tallinna Nõmme linnaosavanemaks saab ilmselt 10 aastat Tallinna laste turvakeskuse juhatajana töötanud Erki Korp, kelle Keskerakonna Tallinna nõukogu linnaosavanema kandidaadiks esitas.

«Mul on väga hea meel sellise pakkumise üle ning olen andnud nõusoleku oma kandidatuuri esitamiseks,» ütles Erki Korp Raepressi vahendusel. «Kindlasti on tegemist äärmiselt suure väljakutsega, kuid tunnen end selleks täiesti valmis olevat.»

Korp leiab, et tema töö sotsiaalvaldkonnas on olnud tulemuslik ning saavutused piisavad, et võiks ametialaselt edasi liikuda. «Loomulikult polnud otsustamine lihtne, olen praeguse tööga väga kokku kasvanud ning pidin pikalt vaagima uue ameti võimalikke plusse ja miinuseid.»

Keskerakonna Tallinna nõukogu otsustas Erki Korpi kandidatuuri kasuks tema pikaajaliste kogemuste tõttu Tallinna linnasüsteemis.

Alates 2005. aastast on Erki Korp Kristiine linnaosa halduskogu liige, 2005-2009 oli ta Kristiine sotsiaalkomisjoni esimees ning alates 2009. aastast Kristiine linnaosa linnaehituse- ja kujunduse komisjoni esimees. Erki Korp on 2000. aastast sotsiaaltöö teadusmagister ning käesoleva aasta detsembrikuus kaitseb Korp doktoritööd sotsiaalteadustes.

Nõmme endine linnaosavanem Rainer Vakra alustas tööd riigikogus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles