Liverpool väljus hullumeelse võiduga mõõnast

Andres Vaher
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simon Mignolet’ penaltitõrje päästis Liverpoolile võidu.
Simon Mignolet’ penaltitõrje päästis Liverpoolile võidu. Foto: Mike Egerton/PA Wire/PA Images/Scanpix

JALGPALL. Inglismaa jalgpalliliigas lisasid suuremad medaliküsijad tabelisse kolm punkti – Manchester City ja Chelsea võtsid need ülima ning Tottenham piisava kindlusega, Manchester United ja eriti Liverpool aga parajalt piineldes.

Eesti parim vutimees Ragnar Klavan vaatas sedapuhku varumeeste hulgast, kuidas koduklubi Liverpool neli mängu väldanud võiduta seeria lõpetas. Ülioluline 3:2 võit Leicesteris tuli pärast suuri üleelamisi, mille järel Liverpooli peatreener Jürgen Klopp ohkas: «Me ei ole viimastel päevadel end kõige etemini tundnud, aga nüüd on juba palju parem. Ütlesin kuttidele pärast mängu: me ei ole Harlem Globetrotters ega saa minna väljakule lihtsalt proovima ja vaid ilu pakkuma. Oleme siin tulemuse pärast. Täna võitlesime selle nimel ja see mulle meeldis.»

Liverpool läks 2:0 ja 3:1 juhtima, ent oskas ise enda elu keeruliseks teha. Vaid minut pärast 3:1 tabamust lubati Jamie Vardyl üks tagasi lüüa, veel neli minutit hiljem määras kohtunik – ehkki Liverpooli leeri arvates ekslikult – võõrustajate kasuks penalti. Vardy eksis ja Liverpool pääses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles