Tartut valitseb edasi Reformierakond

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilmatsalu alevikus käisid sealsed inimesed valimas Tartu linna volikogu, peagi on nad kõik ametlikult Tartu linna elanikud.
Ilmatsalu alevikus käisid sealsed inimesed valimas Tartu linna volikogu, peagi on nad kõik ametlikult Tartu linna elanikud. Foto: Margus Ansu

Vihmasel laupäeval polnud Tartu kesklinnas just lihtne liikuda – tänavaid täitsid vahetult enne valimisi taasavatud turuhoonet uudistama suunduvad inimesed.

Ruttajate tähelepanu püüdsid pea igal tänaval nii suuremate erakondade kui väiksemate valimisliitude liikmed. Kuidas sa ka kõrvale hiilida ei püüdnud, mõne lendlehe, kellegi näopildiga tikutopsi või roosinupu said sa ikka näppu.

Pühapäev algas Tartus aga teisiti. Üle kahe nädala paistis päike. Inimesed astusid kodudest välja ja läksid loodusesse või sugulastele külla. Ilus ilm avaldas mõju ka valimisaktiivsusele ja seda mitte positiivses mõttes. Tõsi, just eakamad inimesed, kes poleks ehk vihmaga kodust välja tulnudki, saabusid valima, kinnitati valimisjaoskondadest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles