Korruptsioonis kahtlustatavad abilinnapead endal süüd ei näe

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäeva õhtul abilinnapea kohalt tagasi astunud Artjom Suvorov (vasakul) ja Valvo Semilarski lasti reedel pärast 48 arestimajas veedetud tundi vabadusse.
Neljapäeva õhtul abilinnapea kohalt tagasi astunud Artjom Suvorov (vasakul) ja Valvo Semilarski lasti reedel pärast 48 arestimajas veedetud tundi vabadusse. Foto: Sille Annuk

Endised Tartu abilinnapead Valvo Semilarski (Reformierakond) ja Artjom Suvorov (Keskerakond) on nüüdseks mõlemad läinud kolmapäeval neile esitatud korruptsioonikahtlustuste tagamaid avanud.

Valvo Semilarski kinnitas laupäeva õhtul välja saadetud avalikus pöördumises, et ta on süütu. Semilarski sõnul ei ole ta teadlikult toimingupiiranguid rikkunud ega altkäemaksu võtnud. «Olen teinud oma tööd linnakodanike heaolust lähtuvalt ja kooskõlas enda parima arusaamaga kehtivatest õigusaktidest,» ütles ta.

Hämarad tehingud?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles