Homme on Tallinna kesklinnas jalgrataste võidusõit

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Raepress

4. mail  toimub Filter Temposõidu Karikasarja avaetapp, mille raames viiakse läbi ka Tallinna lahtised meistrivõistlused jalgratturite temposõidus.


Võistluse trass kulgeb täies mahus Tallinna kesklinna piirkonnas – Filtri teel ja Tehnika tänaval, teatas Raepress.

Võistluse algus on kell 19 ning start on avatud kõigile huvilistele. Start asub kohe Filtri tee alguses Tallinna Bussijaama poolses otsas. Võistelda võib igat tüüpi jalgrattaga ning läbida tuleb 14 kilomeetrit aja peale. Liiklus võistlustrassil on võidusõidu ajal suletud. Läbi pääsevad vaid ühistransport ja kohalikud elanikud. Kohalikel elanikel palutakse võistluse ajal trassil liiklemist vältida.

Kuivõrd võistlustrass asub liiklustiheduse mõttes linna tulipunktis ning start avatakse vahetult peale tipptundi, siis palutakse võistlejatel võistluskeskusesse saabuda mitte varem kui kell 18.30.

Kuna kesklinn seab paratamatult piirangud parkimisele, palutakse lähemalt tulijatel võimalusel tulla võistluskeskusesse kohe rattaga. Sõidu ajal asjade hoiustamiseks töötab võistluskeskuses pakihoid.

Lisainfot võistluse kohta saab portaalist Aerobike.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles