Lõuna-Eesti Postimees otsib lõunaeestlaste vahel ühisosa

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõuna-Eesti Postimehe toimetus eesotsas peatoimetaja Sirli Homuhaga.
Lõuna-Eesti Postimehe toimetus eesotsas peatoimetaja Sirli Homuhaga. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Tänasest ilmuv Lõuna-Eesti Postimees jõuab lugejate kätte Valgamaal, Võrumaal ja Põlvamaal. Lehe sünnikuul alustab see erakordselt suure tiraažiga – esimeste numbrite trükiarv novembris küünib lausa 20 000ni.

Lõuna-Eesti Postimehe kollektiiv kogunes eile hetkeks Valga toimetusse, et jäädvustada hetk uue lehe tegemisest. Peatoimetaja Sirli Homuha (esiplaanil keskel) hoiab käes tänase ajalehe esilehte.

Kuuludes Eesti Meedia kontserni, on Lõuna-Eesti Postimehe toimetusel ajakirjanduslikult ja tehnoloogiliselt tugev, võimeline andma välja kõrgtasemel ajalehte. Kolm korda nädalas – esmaspäeval, kolmapäeval ja reedel – ilmuvale paberlehele lisanduvad igapäevased veebiuudised, fotogaleriid, videoülekanded ja otseülekanded. Lehe veebiaadress on lounapostimees.ee.

Kõik senised Valgamaalase lugejad saavad nüüd Lõuna-Eesti Postimehe. Novembris saavad vastse ajalehe tutvumiseks tasuta ka kõik need, kes Valga-, Võru- ja Põlvamaal suurt Postimeest tellivad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles